Reset Password

Foto booth bruiloft

31-07-2023 by Stijn Krijnen

Jullie trouwdag is een van de meest bijzondere momenten in je leven en je wil alles tot in de puntjes geregeld hebben. Deze onvergetelijke dag wil je natuurlijk vastleggen met de mensen die je lief hebt. Leg waardevolle momenten vast en biedt jullie gasten tastbare herinnering met het huren van een foto booth bruiloft. Met het huren van een foto booth voor jullie bruiloft bieden jullie je gasten een manier om plezierig en spontaan deze onvergetelijke dag vast te leggen. Bij Partybooth24 ben je aan het juiste adres voor het huren van een foto booth voor jullie grote dag.

Wat is een foto booth?

Een foto booth is een fotokast dat beschikt over een interne camera. De foto booths van Partybooth24 beschikken over een 24 megapixel camera, waardoor hoogwaardige kwaliteit foto’s gegarandeerd zijn. De gasten van jullie bruiloft kunnen zelfstandig de foto’s nemen. Door het scherm te activeren, worden er na enkele seconden meerdere foto’s geschoten. De foto booth print deze foto’s direct af op 2 fotostrips. De foto booths van Partybooth24 zijn hierdoor zeer gebruiksvriendelijk en zonder begeleiding te gebruiken.

Foto booth bruiloft gastenboek

De foto booth kan worden geplaatst op bijna elke gewenste locatie, bijvoorbeeld waar jullie bruiloftsgasten binnen komen. Door de foto booth bij de ingang te plaatsen, biedt je de gasten de mogelijkheid om direct een foto te nemen en deze in het gastenboek te plaatsen. Zo hebben jullie als bruidspaar aan het eind van deze onvergetelijke dag een gastenboek vol waardevolle momenten van de mensen die je lief hebt. Daarnaast kunnen jullie ervoor kiezen om de gemaakte foto’s ook digitaal te ontvangen. Je hoeft hier niet lang op te wachten en kunt deze direct delen met jullie gasten.

Voordelen foto booth huren bruiloft

Benieuwd naar welke voordelen het huren van een foto booth op jullie bruiloft met zich mee brengen? Wij van Partybooth24 hebben de voordelen voor je op een rijtje gezet:

 • Entertainment voor jou en je gasten
 • Waardevolle en tastbare herinneringen
 • Zeer geschikt als bedankje
 • Fotostrips kosteloos gepersonaliseerd met jullie namen en trouwdatum
 • Bijgeleverde props die aansluiten bij het thema bruiloft
 • Onbeperkt fotostrips afdrukken
 • Direct alle foto’s verzamelen in het gastenboek
 • Geen begeleiding nodig, wat zorgt voor extra leuke en spontane foto’s

Foto booth huren bruiloft

Gedurende de bruiloft wil je je geen zorgen hoeven te maken over praktische zaken als het plaatsen of installeren van de foto booth. Wij van Partybooth24 begrijpen dat als geen ander. Onze enthousiaste medewerkers stemmen voor levering met jou af, hoe laat en waar de foto booth geleverd en geïnstalleerd dient te worden. Voordat de gasten binnenkomen zorgen wij ervoor dat de foto booth klaar is voor gebruik. Samen met jullie stemmen wij de verwachtingen af en is het mogelijk om de fotostrips kosteloos te laten personaliseren. Benieuwd naar de mogelijkheden of pakketten van onze foto booths? Klik dan hier of neem vrijblijvend contact met ons op. Samen gaan we voor het vastleggen van een onvergetelijke bruiloft.

vintage Photobooth huren buiten bruiloft
 • Huur een photobooth

  Waar moet de photobooth bezorgd worden?