Reset Password

Fotokast huren 

31-07-2023 by Stijn Krijnen

Een fotokast, fotohokje of photobooth is een apparaat met daarin een hoogwaardige kwaliteit camera. Door de fotokast te activeren worden er kort achter elkaar meerdere foto’s geschoten. Een fotokast is een onmisbaar element op jouw bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag. Ben jij op zoek naar een betrouwbare partij voor het huren van een fotokast? Dan ben je bij Partybooth24 aan het juiste adres!

Wat is een fotokast?

Een fotokast is een zeer gebruiksvriendelijk apparaat, waarin een camera zit verborgen. De fotokast neemt na activatie, kort achter elkaar meerdere foto’s van jouw gasten. Het fotoapparaat print de foto’s direct uit op fotostrips. De foto’s en de fotostrips zijn bij Partybooth24 van hoogwaardige kwaliteit, doordat er gebruik wordt gemaakt van een Canon DSLR camera met 24 megapixel.

Fotostrips fotokast

De fotokast drukt direct de foto’s uit op de daarvoor bestemde fotostrips. De fotostrips zijn geheel kosteloos te personaliseren naar wens. Door jouw bedrijfsnaam, naam van het evenement, social media kanaal, logo of datum toe te voegen aan het ontwerp van de fotostrips, krijgen de foto’s een persoonlijk randje. Daarnaast kunnen de fotostrips ingezet worden als marketing of advertentiemateriaal gedurende een zakelijk evenement of bedrijfsfeest. Neem voor de mogelijkheden van het personaliseren van de fotostrips vrijblijvend contact met ons op. 

Fotokastje huren

Wat kun je verwachten wanneer je besluit om een fotokast te huren bij Partybooth24?

Ongelimiteerd fotostrips printen

Wanneer je een fotokast bij Partybooth24 huurt kunnen jouw gasten onbeperkt fotostrips printen. Wel zo handig wanneer een foto mislukt en je krijgt niet te maken met verborgen kosten.

Hoogwaardige kwaliteit foto’s fotokast

Onze fotokasten beschikken over een Canon DSLR camera met 24 megapixel. Hierdoor ben je er van verzekerd dat de gedrukte foto’s van hoogwaardige kwaliteit zijn. De fotokasten zijn daarnaast voorzien van 2 krachtige ledlampen, waardoor ook bij weinig licht de foto’s en fotostrips van uitstekende kwaliteit zullen zijn.

Fotokast huurperiode

Onze fotokasten zijn standaard te huur voor een duur van 24 uur. Wil je de fotokast langer huren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Entertainment voor jouw gasten

Fotokasten zorgen gegarandeerd voor plezier. Fotokasten zijn leuk voor jong en oud. Daarnaast biedt je jouw gasten de mogelijkheid om een tastbare herinnering van jouw feest of evenement mee naar huis te nemen.

Gratis ontwerp fotostrips

Bij Partybooth24 krijg je de mogelijkheid om de fotostrips gratis naar jouw wensen aan te passen en te ontwerpen.

Fotoprops

Bij de huur van een fotokastje zijn de props standaard inbegerepen. Heb je vragen over de beschikbare props of ben je op zoek naar props voor een specifiek thema feest? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

GIF’s fotokast

Ben je op zoek naar een fotokast voor het opnemen van GIF’s? GIF’s zijn korte bewegende beelden, die eindeloos achter elkaar afgespeeld kunnen worden. Onze pakketten medium photobooth en photobooth uitgebreid bieden jou en jouw gasten de mogelijkheid om naast foto’s, ook GIF’s op te nemen.

Fotokast huren
  • Huur een photobooth

    Waar moet de photobooth bezorgd worden?