Reset Password

Fotopaal huren

31-07-2023 by Stijn Krijnen

Een fotopaal is een andere benaming voor photobooth. Een fotopaal huren voor jouw bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardagsfeest is de perfecte manier om een onvergetelijke dag of avond vast te leggen. De fotopaal van Partybooth24 is goedkoop, eenvoudig te bedienen en verzekerd je en jouw gasten van de grootste lol tijdens het vastleggen van verschillende foto’s.

Wat is een fotopaal?

Een fotopaal is zoals we eerder al kort hebben benoemd een andere benaming voor een photobooth of fotohokje. Een fotopaal is een zeer gebruiksvriendelijk apparaat, waarin een camera zit verborgen. De fotopaal neemt na activatie, kort achter elkaar diverse foto’s van jouw gasten. De fotopaal drukt de foto’s direct af op fotostrips. Jouw gasten krijgen een tastbare en waardevolle herinnering mee naar huis van jouw bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardagsfeest. De fotopaal van Partybooth24 is voorzien van een hoogwaardige kwaliteit Canon DSLR camera. De camera beschikt over 24 megapixel. Dit garandeert hoogwaardige kwaliteit afgedrukte fotostrips. 

Foto paal huren goedkoop

Wil je een foto paal goedkoop huren? Dan ben je bij Partybooth24 aan het juiste adres. Het huren van een foto paal is al mogelijk vanaf 299 euro incl. BTW. Met de fotopaal van Partybooth24 huur je de fotobooth voor een duur van 24 uur en kun je ongelimiteerd fotostrips printen. Daarnaast is het mogelijk om de fotostrips geheel naar jouw wensen te ontwerpen. Laat de fotostrips aansluiten bij jouw evenement door een logo, social media kanaal, naam, datum of advertentie toe te voegen aan het ontwerp. 

Fotopaal voordelen

Het huren van een fotopaal voor jouw evenement of feest brengt verschillende voordelen met zich mee. Naast dat een fotopaal jouw gasten entertaint, leuk is voor jong en oud en een onvergetelijke avond vastlegt heeft een photobooth nog meer voordelen. 

 • De fotopaal is gebruiksvriendelijk
 • De fotostrips met foto’s zijn van hoogwaardige kwaliteit 
 • Je kunt de fotopaal voor 24 uur huren 
 • Makkelijk aan te sluiten middels een stopcontact
 • Ongelimiteerd fotostrips printen
 • Mogelijkheid tot GIFS opnemen  
 • Geen verborgen kosten bij Partybooth24
 • De fotobooth neemt weinig ruimte in beslag op jouw evenement 

Installatie

Onze vriendelijke medewerkers installeren ruim voor het feest de fotopaal op jouw evenement. Na installatie heb je geen omkijken meer naar de fotopaal en wanneer het evenement is afgelopen, halen wij de fotopaal weer bij je op.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Een fotopaal huren bij Partybooth24 staat voor gegarandeerd plezier en het vastleggen van tastbare, waardevolle herinneringen. Op onze website vind je diverse pakketten voor het huren van een fotopaal. Neem vrijblijvend contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Samen met jou gaan wij voor het vastleggen van een onvergetelijk feest.

Fotopaal huren
 • Huur een photobooth

  Waar moet de photobooth bezorgd worden?