Reset Password

Fotostrips

31-07-2023 by Stijn Krijnen

Fotostrips zijn onmisbaar tijdens het huren van een photobooth. De photobooth drukt de foto’s af op de bijgeleverde fotostrips. Wist je dat wanneer je jouw photobooth huurt bij Partybooth24, dat je ongelimiteerd fotostrips kunt printen? Daarnaast is het mogelijk om de fotostrips kosteloos door ons te laten ontwerpen. Geef jouw gasten een tastbare herinnering mee naar huis door middel van een fotostrip.

Fotostrip betekenis

Wat is een fotostrip? Een fotostrip is de afdruk van de genomen foto’s door middel van een photobooth. Bij het huren van een photobooth bij Partybooth24 zijn de mogelijkheden van het design van de fotostrips eindeloos. Wij beschikken over 11 diverse templates fotostrips, waarbij de genomen foto’s op de fotostrips op een uiteenlopende manier worden gedrukt. 

Gratis personaliseren

Je kunt jouw fotostrips gratis personaliseren en ontwerpen wanneer je ervoor kiest om de photobooth bij Partybooth24 te huren. De mogelijkheden van het uiteindelijke ontwerp van de fotostrips zijn eindeloos. Laat de fotostrips op maat voor jouw evenement door onze ontwerpers maken. De fotostrips zijn volledig te personaliseren door middel van een bedrijfslogo, social media kanaal, logo, naam of datum. Daarnaast is het mogelijk om de stijl en/of het thema van het feest terug te laten komen in de fotostrips. Hierdoor zal de tastbare herinnering perfect aansluiten bij het feest of evenement. 

Fotostrip afdrukken

Je huurt een photobooth met ongelimiteerd fotostrips afdrukken bij Partybooth24. Wanneer je een van onze pakketten photobooths huurt, hoef je je geen zorgen te maken over een beperkt aantal fotostrips of mislukte foto’s. Gedurende jouw feest of evenement is het mogelijk om onbeperkt fotostrips te printen.

Gastenboek

Fotostrips zijn een waardevolle tastbare herinnering aan jouw feest. Willen jullie als aanstaand bruidspaar een photobooth voor op jullie bruiloft huren? Plaats de photobooth in de buurt van het gastenboek en laat jullie gasten na binnenkomst een foto maken. De fotostrips kunnen zij direct in het gastenboek plaatsen en hierbij een leuk tekstje schrijven. 

Natuurlijk kunnen jullie gasten meerdere fotostrips afdrukken, waardoor zij ook zelf een tastbare herinnering aan jullie bruiloft mee naar huis kunnen nemen.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze photobooth fotostrips? Bekijk hier onze fotostrip pagina of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden rondom het ontwerpen en personaliseren van onze fotostrips met jou.

fotostrips
  • Huur een photobooth

    Waar moet de photobooth bezorgd worden?