Reset Password

Photo booth props

31-07-2023 by Stijn Krijnen

Photo booth props zijn een onmisbaar onderdeel tijdens het huren van een photo booth. Props brengen extra sfeer aan de foto’s. Daarnaast kunnen de props bijdragen aan het versterken van het thema dat je met jouw feest of evenement wenst uit te stralen. Om deze reden vinden wij van PartyBooth24, dat bij iedere verhuur een op maat gemaakt pakket props kosteloos meegeleverd dient te worden.

Wat zijn photo booth props?

Probs zijn kleine objecten die de fotobeleving versterken. Je kunt hierbij denken aan hoedjes, snorren, hawaii kettingen en meer. Props kunnen ook tekstjes of objecten zijn op houten stokjes van hoogwaardige kwaliteit. De props worden volledig afgestemd op het thema van jouw feest of evenement.

Voordelen Photo booth props Partybooth24

Een van de voordelen van het huren van jouw photo booth bij Partybooth24, is dat de props gratis en volledig afgestemd op jouw thema en feest worden meegeleverd. Hierdoor is het niet nodig om zelf props aan te schaffen of om deze zelf te gaan maken.

Thema’s afdrukken

Heb je een specifiek thema in gedachten en wil je er zeker van zijn dat wij over de juiste props beschikken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Bruiloft

Gaan jullie trouwen en wil je een photo booth huren met bijbehorende props voor jullie bruiloft? De props van Partybooth24 zijn volledig in de trouw sferen, denk hierbij aan props met just married, champagne glazen en natuurlijk de trouwring.

Verjaardag

Jarig geweest en dit groots vieren? De props voor een verjaardag bestaan uit een feestelijk pakket met natuurlijk props, gericht op het thema verjaardag. Denk hierbij aan props met daarop happy birthday, slingers en meer.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare, enthousiaste partij voor het huren van een photo booth inclusief props ben je bij Partybooth24 aan het juiste adres! Samen met jou leggen wij een onvergetelijke dag of avond vast. Wil je meer informatie over de photo booth pakketten van Partybooth24 of ben je benieuwd naar de kosten van het huren van een photo booth? Klik dan hier. 

Photobooth huren Arnhem met props
  • Huur een photobooth

    Waar moet de photobooth bezorgd worden?