Reset Password

Photobooth huren goedkoop

31-07-2023 by Stijn Krijnen

Of je nu een verjaardagsfeest, bruiloft of bedrijfsfeest organiseert, het huren van een photobooth is altijd een uitstekend idee! Een photobooth is een interactieve manier om jouw feest vast te leggen. Jouw gasten kunnen zelf de foto’s nemen met de photobooth en krijgen direct een aandenken aan het feest in de vorm van een fotostrip mee naar huis. Bij partybooth24 ben je aan het juiste adres om een photobooth goedkoop te huren!

Wat is een photobooth?

Een photobooth, fotopaal of fotohokje is een apparaat met daarin een camera die naar jouw wens geplaatst wordt op het feest of evenement. Jouw gasten nemen voor de fotobooth plaats en door het scherm te activeren worden er kort achter elkaar meerdere foto’s genomen. De foto’s die zijn genomen worden direct uit de photobooth geprint. Een photobooth zorgt voor entertainment op jouw feest. Door de photobooth te combineren met een backdrop en meerdere props als hoedjes, brillen en grappige teksten schiet de photobooth de leukste foto’s of GIF’s van jouw gasten. De mogelijkheden van het huren en plaatsen van een photobooth zijn eindeloos. Wij van partybooth24 denken graag met je mee om jouw gasten een onvergetelijke avond te bieden! 

Waar op letten bij het huren?

Wij van partybooth24 raden je aan om altijd naar de kleine lettertjes te kijken bij het kiezen van een aanbieder voor het huren van een photobooth. Onderstaand hebben wij voor je opgesomd waar je op moet letten voordat je een photobooth gaat huren. 

Hoogwaardige kwaliteit foto’s

Het is belangrijk om te letten op de kwaliteit van de camera waarmee de foto’s worden genomen. Je wilt natuurlijk dat het onvergetelijke moment op jouw verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest haarscherp en met de juiste belichting wordt vastgelegd. Vraag daarom altijd na bij de partij waar je je photobooth wil huren met welke camera zij werken om de foto’s te nemen. Partybooth24 maakt in zijn fotobooh gebruik van een professionele Canon DSLR camera met 24 megapixel. Daarnaast beschikken onze photobooths over 2 krachtige ledlampen aan de zijkant, waardoor ook in een omgeving met weinig licht, hoogwaardige kwaliteit foto’s genomen kunnen worden. 

Ongelimiteerd fotostrips printen

In het grote aanbod aanbieders in de verhuur van photobooths zit er een verschil in het aantal foto’s dat je met de photobooth kan en mag nemen. Sommige aanbieders bieden een bepaald aantal foto’s aan in het door jou gekozen pakket, indien je meer foto’s wil nemen betaal je hier extra veel geld voor. Partybooth24 biedt in ieder pakket dat wij aanbieden een ongelimiteerd aantal foto’s. Dit is wel zo fijn wanneer een foto door beweging is mislukt en je gasten een nieuwe foto willen schieten.

Photobooth huren goedkoop

Ben je op zoek naar een goedkope photobooth om te huren voor jouw feest of evenement? Dan ben je bij partybooth24 aan het juiste adres. Onze photobooths zijn beschikbaar voor een huur van 24 uur en je kunt onbeperkt foto’s printen. Daarnaast is het mogelijk om de fotostrips gratis naar wens te ontwerpen met op elke fotostrip jouw logo, social media, naam, advertentie of datum. Wij bieden diverse pakketten aan voor het huren van een fotobooth. Je huurt een fotobooth met ongelimiteerd printen al vanaf 299 euro inclusief BTW.

Photobooth huren goedkoop
  • Huur een photobooth

    Waar moet de photobooth bezorgd worden?