Reset Password

Photobooth huren Rotterdam

18-02-2023 by uxico.dev

Wil je een photobooth huren in Rotterdam? Dan zit je hier aan het juiste adres, Partybooth24 regelt een fotohokje voor jou. Een photobooth huren is geschikt voor verschillende soorten evenementen zoals bruiloften en babyshowers.

Maar ook op commerciële events zoals een beurs in Ahoy Rotterdam zijn photobooth een toegevoegde waarde. Zorgen dat jouw beursstand eruit springt en een blijvende herinnering geeft? Blijf ’top of mind’ door naast de standaard pen ook een persoonlijke fotostrip mee te geven. Partybooth24 regelt dit voor jou!

Photobooth bruiloft

Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje in Rotterdam? Een photobooth op een bruiloft doet het altijd erg goed onder de gasten. Smartphones, Polaroids en onscherpe foto’s live op Facebook, Snapchat en Instagram zijn verleden tijd op jouw bruiloft met Partybooth24! Neem samen met jullie vrienden of familie plaats in het hokje, ga in de juiste pose en KLIK: een onvergetelijke foto op een gepersonaliseerde fotostrip!

Photobooth festival

Jouw bezoekers de vrijheid geven om dansende selfies, karaoke momenten en samen gekke groepsfoto’s te maken? Met onze photobooths kunnen bezoekers op een creatieve manier meer klanten naar je club, bar of festvial trekken. Personaliseer de fotostrip met een # voor social media. Onze festival photobooths bieden verschillende achtergronden, props en filters voor nog meer plezier voor alle bezoekers.

Photobooth props en backdrops

Met de meegeleverde photo props en de zelf te kiezen backdrops maak je onze photobooth nog leuker. Poseer met de figuurtjes die bevestigd zijn aan houten stokjes en laat deze props nog meer ‘fun’ toevoegen aan jouw pose. Brillen, snorren, hoedjes noem maar op, niks te gek! Met onze photobooth zul je veel plezier hebben.

Huur direct een fotohokje bij Partybooth24

Een fotohokje huren bij Partybooth24 is snel en makkelijk. Vraag kosteloos een offerte aan via de formulieren naast elke pagina. Geef de feestlocatie rondom Rotterdam, de datum en jouw wensen aan ons door. Wij gaan direct aan de slag om te bekijken of een fotohokje huren mogelijk is op het aangegeven moment.

Er is een mogelijkheid om onze photobooth buiten te laten zetten, mits het weer dit toelaat. Wij komen de photobooth brengen, plaatsen en ophalen. Verder is het aan jullie om de mooiste foto’s te schieten! 

  • Huur een photobooth

    Waar moet de photobooth bezorgd worden?