Reset Password

Photobooth props

01-08-2023 by Stijn Krijnen

Een photobooth is niet compleet zonder grappige en leuke probs. Probs dragen bij aan een nog sterkere fotobelevenis en versterken het thema van jouw bedrijfsfeest, verjaardag of bruiloft. Photobooth props zijn een must-have bij het vastleggen van een onvergetelijke dag, hierom zijn de probs dan ook standaard inbegrepen bij het huren van een photobooth by Partybooth24.

Wat zijn photobooth props?

Photobooth props zijn kleine objecten die extra sfeer en beleving geven aan de foto’s. Afhankelijk van het thema leveren wij props die jij en jouw gasten kunnen gebruiken tijdens het nemen van de foto’s met de fotobooth. Props zijn een onmisbare must-have voor de ultieme fietsbeleving, of je nu een bedrijfsfeest, verjaardagsfeest, themafeest of bruiloft organiseert. Wij van Partybooth24 hebben de props die volledig afgestemd zijn op jouw feest.

Photobooth Partybooth24

In ons assortiment vind je diverse probs. Wij stemmen de props af op jouw feest en het thema hiervan. Op deze manier sluiten de props, het thema en de fotobeleving uitstekend op elkaar aan. In het assortiment van Partybooth24 vind je props als: hoedjes, zonnebrillen, hawaii slingers, maar ook probs op een stokje. De props op een stokje zijn gemaakt van hoogwaardig karton en gelijmd op de stokjes. De props variëren van spreekwolken, tot snorretjes, mondjes en objecten.

Photobooth props bruiloft

Huren jullie een photobooth voor op jullie bruiloft? Wist je dat er speciale probs voor een bruiloft zijn? Bij het huren van een photobooth worden de speciale photobooth props voor een standaard meegeleverd. Deze props geven een extra boost aan de fun-factor aan de foto’s die door middel van de photobooth op jullie bruiloft worden gemaakt. De props voor een bruiloft bestaan uit: probs met just married, ringen en champagne glazen.

Props pakketten

Wil je graag meer weten over de diverse photobooth probs van Partybooth24? Of heb je specifieke wensen voor jouw evenement en wil je hier met ons over sparren? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden rondom het huren van een photobooth voor jouw feest of evenement met ons te bespreken.

Photobooth huren Arnhem met props
  • Huur een photobooth

    Waar moet de photobooth bezorgd worden?