Reset Password

Photobooth Rotterdam

28-12-2023 by Stijn Krijnen

Op zoek naar een betaalbare manier om je evenement onvergetelijk te maken? Al eens nagedacht over een ‘ouderwetse’ photobooth? Enorm leuk voor de gasten en een photobooth huren hoeft niet duur te zijn! Bekijk de opties om de photobooth Rotterdam the huren voor elk soort feest!

Fotohokjes zijn al jaren bekend en vooral te vinden in winkelcentra, zodat men snel een kiekje kon schieten voor hun rijbewijs of paspoort. Momenteel zie je ze niet meer in het straatbeeld, dus des te leuker om een photobooth in Rotterdam te huren! Niet voor stoffige oude foto’s met een witte achtergrond, maar om helemaal los te gaan. Bekijk nu onze beschikbaarheid en maak jouw feest of evenement onvergetelijk met Photobooth Rotterdam!

Bruiloft met Photobooth Rotterdam

Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje vanaf Rotterdam centraal en staat de bruiloft op de planning? Proost op jullie mooie toekomst tijdens een een onvergetelijk feest. Maar iedereen de hele tijd op eigen telefoon foto’s te maken en  onscherpe foto’s is het ook net niet…

Een photobooth is de perfecte manier om jouw bruiloft onvergetelijk te maken. Een fotohokje doet het altijd erg goed onder de gasten. Neem samen ‘ouderwetse’ foto’s met vrienden en familie met de Photobooth. Poseer en KLIK: een onvergetelijke foto op een gepersonaliseerde fotostrip! Oh en vergeet de bruid en bruidegom niet! Maak prachtige herinneringen met betaalbare opties die elk evenement bijzonder maakt!

Festival met Photobooth Rotterdam

Rotterdam staat bekend om de vele prachtige festivals met gekkigheid, vrijheid en originaliteit. Geef jouw bezoekers de tijd van hun leven met dansende selfies, karaoke momenten en samen gekke groepsfoto’s maken in de photobooth!

Ontdek de photobooths en laat bezoekers op een creatieve manier meer klanten naar je club, bar of festival trekken. Personaliseer de fotostrip met een # voor social media. Onze festival photobooth Rotterdam bied verschillende achtergronden, props en filters voor nog meer plezier voor alle bezoekers.

Photobooth Props en Backdrops

Met de meegeleverde photo props en de zelf te kiezen backdrops maak je onze photobooth nog leuker. Poseer met de figuurtjes die bevestigd zijn aan houten stokjes en laat deze props nog meer ‘fun’ toevoegen aan jouw pose. Brillen, snorren, hoedjes, een amsterdammertje noem maar op, niks te gek! Met onze photobooth zul je veel plezier hebben.

Hoe werkt huren van een Photobooth in Rotterdam?

Een fotohokje huren bij Partybooth24 is snel en makkelijk. Vraag kosteloos een offerte aan via de formulieren naast elke pagina. Geef de feestlocatie, de datum en jouw wensen aan ons door. Wij gaan direct aan de slag om te bekijken of een fotohokje huren mogelijk is op het aangegeven moment.

Er is een mogelijkheid om onze photobooth buiten te laten zetten, mits het weer dit toelaat. Wij komen de photobooth brengen, plaatsen en ophalen in Rotterdam. Verder is het aan jullie om de mooiste foto’s te schieten! 

Photobooth huren Arnhem met props
  • Huur een photobooth

    Waar moet de photobooth bezorgd worden?