Reset Password

Huur direct een photobooth voor jouw schoolgala

18-02-2023 by uxico.dev

Laat jouw schoolgala een onvergetelijk afscheid worden van het tijdperk, waarin studenten en leraren samen vele mooie herinneringen hebben gemaakt. Maak de overgang naar het volgende hoofdstuk van de schoolgeschiedenis een feestelijk evenement, vol met muziek, dans en natuurlijk een blijvend aandenken! Met onze photobooth kan iedereen aan de slag, of het nu gaat om leuke of gekke groepsfoto’s, alles is mogelijk.

Met onze photobooth maakt iedereen haarscherpe foto’s die je direct kan afdrukken! Kies voor dubbel printen en combineer dit met een leuk gastenboekje als aandenken voor de alle leerlingen. Personaliseer onze photobooth door de juiste backdrop (achtergrond) te kiezen en een eigen ontwerp op jouw fotostrip. Al jouw gasten zullen zich deze dag nog lang herinneren. 

7 redenen om een photobooth te huren voor je schoolfeest

  1. Plezier voor alle gasten– Spontane selfies, groepsfoto’s met vrienden of familie. De photobooth is leuk voor jong en oud. In spanning de fotostrip afwachten!
  2. Geweldige herinnering – Je kan onze fotostrip personaliseren en dubbel (2x of 4x) printen! Zo heeft iedereen een blijvende herinnering en kan jij een gastenboek laten vullen met geweldige foto’s.
  3. Foto’s van hoge kwaliteit – Onze foto’s worden met een hoge resolutie bedrukt op mooi fotopapier! Jouw gasten zullen zien dat dit kwaliteit is.
  4. Selfies, groepsfoto’s en props – Voor al jouw gasten ligt er wel iets om de foto mee af te maken! Er is ruimte genoeg voor selfies en groepsfoto’s, dus iedereen kan met elkaar op de foto.
  5. Altijd hilarische momenten – Iedereen wordt vrolijk van te gekke attributen en de gekke gezichten die ze trekken zodra ze op de foto gaan.
  6. Onderling contact van je gasten – Laat je feest sneller op gang komen met de photobooth als ijsbreker. Onzekere pubers? Na de photobooth zijn ze zeker wel los. 
  7. Photobooth huren voorkomt stress – Wij zorgen ervoor dat de fotobooth wordt bezorgd, opgebouwd en na afloop weer afgebroken en terug gebracht. 
  • Huur een photobooth

    Waar moet de photobooth bezorgd worden?