Reset Password

Mogelijkheden

23-02-2023 by uxico.dev

Bent u op zoek naar een onvergetelijke foto-ervaring voor uw evenement? Partybooth24 heeft alles wat u nodig heeft! Onze Photobooths zijn van topkwaliteit en bieden talloze opties om uw evenement naar een hoger niveau te tillen.

Met onze verschillende backdrops kunt u kiezen uit een breed scala aan opties om uw evenement aan te passen aan uw specifieke thema of branding. Onze props zorgen ervoor dat uw gasten zich creatief kunnen uiten en zich volledig kunnen onderdompelen in de ervaring. Onze gastenboeken zijn perfect om herinneringen aan uw evenement vast te leggen en om later terug te kijken.

Kortom, Partybooth24 heeft alles wat u nodig heeft om uw evenement onvergetelijk te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we u kunnen helpen uw evenement naar een hoger niveau te tillen met onze Photobooths en geweldige opties.

LET OP, alle prijzen zijn in combinatie met een Photobooth.

Backdrop's

Onze luxe backdrop is een fantastische toevoeging aan elke Photo Booth-ervaring. Het biedt niet alleen een prachtige achtergrond voor foto’s, maar verhoogt ook de algehele sfeer en uitstraling van het evenement. Investeer in een luxe backdrop en geniet van onvergetelijke foto’s en een onvergetelijke ervaring.

Meerprijs: €50,-
(Standaard inbegrepen bij het uitgebreide Pakket!)

Fotostrip templates

Op zoek naar de perfecte photobooth-template voor jouw evenement? Bij onze photobooth-verhuur bieden we een ruime selectie van aantrekkelijke templates. Heeft u andere wensen? Laat het ons weten, alles is mogelijk!Bekijk hier jouw verschillende fotostrip template mogelijkheden!

voorbeelden van de foto's van een photobooth huren op een fotostrip

Fotostrip designs

Onze fotostrip-designs zijn beschikbaar in verschillende thema’s en stijlen, van klassiek en elegant tot speels en kleurrijk. Of je nu een bruiloft, bedrijfsevenement, verjaardagsfeestje of een ander soort evenement organiseert, wij hebben het perfecte fotostrip-design voor jouw.

Bekijk hier jouw verschillende fotostrip design mogelijkheden!

Rode loper met afzetpaaltjes

Onze rode loper met afzetpalen voegt een extra dimensie van luxe en stijl toe aan uw evenement. Met de rode loper en afzetpalen kunt u er zeker van zijn dat uw evenement een professionele uitstraling heeft en dat uw gasten zich speciaal en welkom voelen.Meerprijs: €40,-

Props

Onze props worden speciaal voor uw evenement geselecteerd en afgestemd op het thema. Of u nu een bruiloft, verjaardagsfeestje of bedrijfsevenement organiseert, wij zorgen ervoor dat uw gasten de perfecte props hebben om hun foto’s nog leuker te maken.

Bij elk pakket standaard meegeleverd!

Gastenboek

Ons gastenboek is de perfecte aanvulling op elk feest. Het is een geweldige manier om prachtige momenten vast te leggen met uw gasten. Bovendien zijn onze gastenboeken duurzaam en van hoge kwaliteit, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over vervaging of beschadiging van uw herinneringen. Kortom, voeg ons gastenboek toe aan uw photobooth-service en creëer blijvende herinneringen op uw feest.

Meerprijs: €40,-

Photobooth huren goedkoop

Fotocollage

Onze fotocollage is een super leuke toevoeging bij de Photobooth. laat iedereen kijken naar de gemaakte foto’s op een leuke manier!

Tegen een kleine meerprijs van €15,-