Reset Password

Huur nu een photobooth voor jouw festival!

18-02-2023 by uxico.dev

Jouw bezoekers de vrijheid geven om dansende selfies, karaoke momenten en samen gekke groepsfoto’s te maken? Met onze photobooths kunnen bezoekers op een creatieve manier meer klanten naar je club, bar of festvial trekken. Personaliseer de fotostrip met een # voor social media. Onze festival photobooths bieden verschillende achtergronden, props en filters voor nog meer plezier voor alle bezoekers.

Met onze photobooth maakt iedereen haarscherpe foto’s die je direct kan afdrukken! Kies voor dubbel printen en combineer dit met festival merch. Personaliseer onze photobooth door de juiste backdrop (achtergrond) te kiezen en een eigen ontwerp op jouw fotostrip. Alle festivalgangers zullen dit met zich meenemen!

7 redenen om een photobooth te huren voor je festival!

  1. Plezier voor alle festivalgangers – Spontane selfies, groepsfoto’s met vrienden of onbekenden. De photobooth is leuk voor jong en oud. Lekkere muziek, zonnetje en de photobooth!
  2. Geweldige herinnering – Je kan onze fotostrip personaliseren en dubbel (2x of 4x) printen! Zo heeft iedereen een blijvende herinnering aan deze dag!
  3. Foto’s van hoge kwaliteit – Onze foto’s worden met een hoge resolutie bedrukt op mooi fotopapier! Jouw gasten zullen zien dat dit kwaliteit is.
  4. Selfies, groepsfoto’s en props – Voor al jouw gasten ligt er wel iets om de foto mee af te maken! Er is ruimte genoeg voor selfies en groepsfoto’s, dus iedereen kan met elkaar op de foto.
  5. Altijd hilarische momenten – Iedereen wordt vrolijk van te gekke attributen en de gekke gezichten die ze trekken zodra ze op de foto gaan.
  6. Onderling contact van je gasten – Laat je feest sneller op gang komen met de photobooth als ijsbreker. Kennen jouw gasten elkaar niet zo goed? Na de photobooth wel. 
  7. Photobooth huren voorkomt stress – Wij zorgen ervoor dat de fotobooth wordt bezorgd, opgebouwd en na afloop weer afgebroken en terug gebracht. 
  • Huur een photobooth

    Waar moet de photobooth bezorgd worden?