Reset Password

Photobooth voor op elk feest!

31-01-2023 by uxico.dev

Met onze photobooth kunt u onvergetelijke foto’s maken met vrienden en familie op elk feest, bruiloft of ander evenement.

Bruiloft

Op jouw bruiloft wil je natuurlijk onvergetelijke herinneringen creëren voor jou en je gasten. Smartphones, Polaroids en onscherpe foto’s live op Facebook, Snapchat en Instagram zijn verleden tijd op jouw bruiloft met Partybooth24! Of het nu gaat om grappige groepsfoto’s of romantische paarfoto’s, onze photobooth zal zeker bijdragen aan de sfeer op jouw bruiloft. 

Bedrijfsborrel

Voor een onvergetelijke bedrijfsborrel kies je voor een photobooth! Onze photobooth is een leuke en interactieve manier om herinneringen te maken met collega’s en relaties. Met de nieuwste technologie en een uitgebreide selectie aan props, zorgen wij voor unieke en amusante foto’s. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat jouw bedrijfsborrel een groot succes wordt! 

Babyshower

Een babyshower is een uniek en speciaal moment in het leven van een aanstaande moeder. Laat je door familie en vriendinnen in de watten leggen en maak samen mooie herinerringen. Partybooth24 zorgt voor onvergetelijke herinneringen en grappige momenten voor jou en je gasten. Boek nu onze babyshower photobooth en vier de aankomst van je kleinste met plezier en onvergetelijke herinneringen!

Verjaardag

Vier jouw verjaardag met een onvergetelijke photobooth ervaring en bewaar de herinneringen voor altijd! Onze photobooths komen met een grote selectie aan accessoires, waarmee je jouw foto’s nog leuker kunt maken. Of je nu op zoek bent naar verkleedkleding, brillen, hoeden of andere leuke accessoires, wij hebben het allemaal. Reserveer nu en laat jouw verjaardagsfeest een onvergetelijk feit worden!

Schoolgala's en Studiefeesten

Laat jouw schoolgala een onvergetelijk afscheid worden van het tijdperk, waarin studenten en leraren samen vele mooie herinneringen hebben gemaakt. Maak de overgang naar het volgende hoofdstuk van de schoolgeschiedenis een feestelijk evenement, vol met muziek, dans en natuurlijk een blijvend aandenken! Met onze photobooth kan iedereen aan de slag, of het nu gaat om leuke of gekke groepsfoto’s, alles is mogelijk.

Bars, Clubs en Festivals

Jouw bezoekers de vrijheid geven om dansende selfies, karaoke momenten en samen gekke groepsfoto’s te maken? Met onze photobooths kunnen bezoekers op een creatieve manier meer klanten naar je club, bar of festvial trekken. Personaliseer de fotostrip met een # voor social media. Onze festival photobooths bieden verschillende achtergronden, props en filters voor nog meer plezier voor alle bezoekers.