Reset Password

Huur nu een photobooth voor jouw bedrijfsborrel

02-02-2023 by uxico.dev

Voor een onvergetelijke bedrijfsborrel kies je voor een photobooth! Onze photobooth is een leuke en interactieve manier om herinneringen te maken met collega’s en relaties. Met de nieuwste technologie en een uitgebreide selectie aan props, zorgen wij voor unieke en amusante foto’s. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat jouw bedrijfsborrel een groot succes wordt! 

Met onze photobooth maakt iedereen haarscherpe foto’s die je direct kan afdrukken! Bovendien kan je de backdrop en de fotostrips personaliseren waardoor je direct jouw brand kan laten zien. Jouw werknemers zijn het perfecte uithangbordje van de bedrijfscultuur.

7 redenen om een photobooth te huren voor de bedrijfsborrel

  1. Plezier voor alle gasten– Spontane selfies, groepsfoto’s met vrienden of familie. De photobooth is leuk voor jong en oud. In spanning de fotostrip afwachten!
  2. Geweldige herinnering – Je kan onze fotostrip personaliseren en dubbel (2x of 4x) printen! Kortom een blijvende herinnering voor iedereen.
  3. Foto’s van hoge kwaliteit – Onze foto’s worden met een hoge resolutie bedrukt op mooi fotopapier! Jouw gasten zullen zien dat dit kwaliteit is.
  4. Selfies, groepsfoto’s en props – Voor al jouw gasten ligt er wel iets om de foto mee af te maken! Er is ruimte genoeg voor selfies en groepsfoto’s, dus iedereen kan met elkaar op de foto.
  5. Altijd hilarische momenten – Iedereen wordt vrolijk van te gekke attributen en de gekke gezichten die ze trekken zodra ze op de foto gaan.
  6. Onderling contact van je gasten – Laat je feest sneller op gang komen met de photobooth als ijsbreker. Nieuwe collega’s? Na de kennen ze elkaar photobooth wel. 
  7. Photobooth huren voorkomt stress – Wij zorgen ervoor dat de fotobooth wordt bezorgd, opgebouwd en na afloop weer afgebroken en terug gebracht. 
  • Huur een photobooth

    Waar moet de photobooth bezorgd worden?