Reset Password

Veelgestelde vragen

01-02-2023 by uxico.dev

Dit zijn de meest gestelde vragen over onze Photobooths en het huren hiervan. Staat je vraag er niet tussen? Geen paniek! Bel, app of mail ons en wij beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk persoonlijk.

Jazeker, wij bezorgen door heel Nederland. In een straal van 25 km vanaf Arnhem bezorgen wij gratis. Voor elke kilometer extra rekenen wij een kilometervergoeding van €0,30 per kilometer.

Ja, één stopcontact is voldoende.

Bij ons huurt u de PhotoBooth standaard voor 24 uur.

Nee, de PhotoBooth wordt door ons op locatie geïnstalleerd. Dit duurt ongeveer een half uurtje, afhankelijk wat er allemaal opgebouwd moet worden.

Ja, in overleg is dit mogelijk. Mits het Nederlandse weer dit natuurlijk toelaat.

De standaart afmeting is 5x15cm foto strips. Liever grotere foto’s? In overleg is het ook mogelijk om 10x15cm te printen.

Jazeker! Je kunt zelf een ontwerp maken, of je wensen doorgeven en zullen wij geheel gratis een professioneel ontwerp maken. 

Standaard print de photobooth 2 strips van 5x15cm uit. Wil je meer prints? Geef dit even aan, dan zorgen we voor 4 strips per foto!

Onbeperkt! Schiet zoveel mooie herinneringen als je wilt!

Waarom een Photobooth huren bij Partybooth24.nl?

Gratis ontwerp fotostrip

Onze fotostrip kan aangepast worden, zodat deze helemaal past bij de gelegenheid. De grootte en het design kunnen verschillen per evenement. Voeg jouw logo, social media, naam, datum of advertentie toe.

Backdrops

Wij hebben de populairste achtergronden alvast klaargezet. Wil je liever een gepersonaliseerde achtergrond met logo, tekst of iets ander? Vraag dan naar de mogelijkheden bij het maken van de Photobooth reservering!

Ongelimiteerd printen

Wij hebben geen limiet aan het aantal fotostrips. Je huurt onze photobooth 24 uur en in die tijd mag jij losgaan! Alle foto’s worden op hoge kwaliteit uitgeprint op de gekozen fotostrips. Ook is het mogelijk de foto’s digitaal te krijgen!

Hoogwaardige kwaliteit

Wij gebruiken professionele Canon DSLR camera’s met maar liefst 24 megapixel! De bediening is gebruiksvriendelijk met behulp van de touchscreen functie. Ook met weinig licht maken wij goede foto’s doordat de photobooth voorzien is met 2 krachtige ledlampen aan de zijkant.

In heel Nederland

Partybooth24 levert in heel Nederland. In een straal van 25 km vanaf Arnhem bezorgen wij zelfs gratis. Is jouw feest verder dan dit? Partybooth24 levert ook daar een zorgeloze ervaring, wel rekenen we dan een kilometervergoeding van €0,30 per kilometer.

Legendarische momenten

Die maken jullie toch echt zelf! Wij leveren alleen de photobooth en accessoires om deze momenten haarscherp vast te leggen. 

Photobooth huren?

Van jouw event een geslaagd feest maken? Dan mag je onze photobooths niet missen!

Een photobooth is de ideale manier om ieder event om te toveren in een succes. Niet alleen maakt herinneringen die blijven voor altijd. Het is vaak de perfecte break op een feestje, bedrijfsborrel, festival of ander event. 

Bij ons zit je met allerlei verschillende opties altijd goed! Zo kun je bij ons door heel Nederland terecht, bieden we custom designs en props en zorgen we voor 100% tevredenheid! 

Partybooth24 staat voor service & garantie, boek nu en betaal achteraf.

photobooth huren Nijmegen