Reset Password

Huur nu een photobooth voor jouw babyshower

02-02-2023 by uxico.dev

Een babyshower is een uniek en speciaal moment in het leven van een aanstaande moeder. Laat je door familie en vriendinnen in de watten leggen en maak samen mooie herinerringen. Partybooth24 zorgt voor onvergetelijke herinneringen en grappige momenten voor jou en je gasten. Boek nu onze babyshower photobooth en vier de aankomst van je kleinste met plezier en onvergetelijke herinneringen!

Met onze photobooth kunnen jullie haarscherpe foto’s maken en deze direct afdrukken! Kies ervoor de prints uniek te maken met persoonlijke kaders en een roze of blauwe achtergrond. De photobooth kunnen we afmaken met mooie ballonnen, teddyberen of opblaasbare baby blokken en letters. 

5 redenen om een photobooth te huren voor je babyshower

  1. Blijvende herinnering – Je kan onze fotostrip personaliseren en dubbel (2x of 4x) printen! Maak voor iedereen genoeg foto’s om mee te nemen!
  2. Creatief, gezellig en spontaan – Ga met de groep creatief bezig en maak met de uitgeprinte fotostrips een mooie collage voor op de babykamer.
  3. Foto’s van hoge kwaliteit – Onze foto’s worden met een hoge resolutie bedrukt op mooi fotopapier! 
  4. Selfies, groepsfoto’s en props – Helemaal in het thema van jouw babyshower. We kleuren en props helemaal afgestemd op wat iedereen al mag weten.
  5. Photobooth huren is stress voorkomen – Wij bezorgen de fotobooth, bouwen ‘m op en na afloop weer af en opgeruimd. 
  • Huur een photobooth

    Waar moet de photobooth bezorgd worden?