Reset Password

Photobooth Huren Den Haag

28-12-2023 by Stijn Krijnen

Op zoek naar een betaalbare manier om je evenement onvergetelijk te maken? Al eens nagedacht over een ‘ouderwetse’ photobooth? Enorm leuk voor de gasten en een photobooth huren hoeft niet duur te zijn! Bekijk de opties om een photobooth te huren in Den Haag voor elk soort feest!

Fotohokjes zijn al jaren bekend en vooral te vinden in winkelcentra, zodat men snel een kiekje kon schieten voor hun rijbewijs of paspoort. Momenteel zie je ze niet meer in het straatbeeld, dus des te leuker om een photobooth in Den Haag te huren! Niet voor stoffige oude foto’s met een witte achtergrond, maar om helemaal los te gaan. Bekijk nu onze beschikbaarheid en maak jouw feest of evenement onvergetelijk met Photobooth Den Haag!

Bruiloft met Photobooth Huren Den Haag

Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje vanaf Amsterdam centraal? Een photobooth op een bruiloft doet het altijd erg goed onder de gasten. Smartphones, Polaroids en onscherpe foto’s live op Facebook, Snapchat en Instagram zijn verleden tijd op jouw bruiloft met Partybooth24! Neem samen met jullie vrienden of familie plaats in het hokje, ga in de juiste pose en KLIK: een onvergetelijke foto op een gepersonaliseerde fotostrip! 

Festival met Photobooth Huren Den Haag

Jouw bezoekers de vrijheid geven om dansende selfies, karaoke momenten en samen gekke groepsfoto’s te maken? Met onze photobooths kunnen bezoekers op een creatieve manier meer klanten naar je club, bar of festival trekken. Personaliseer de fotostrip met een # voor social media. Onze festival photobooths voor Amsterdam bieden verschillende achtergronden, props en filters voor nog meer plezier voor alle bezoekers.

Photobooth Props en Backdrops

Met de meegeleverde photo props en de zelf te kiezen backdrops maak je onze photobooth nog leuker. Poseer met de figuurtjes die bevestigd zijn aan houten stokjes en laat deze props nog meer ‘fun’ toevoegen aan jouw pose. Brillen, snorren, hoedjes, een Haagse noem maar op, niks te gek! Met onze photobooth zul je veel plezier hebben.

Hoe werkt huren van een Photobooth in Den Haag?

Een fotohokje huren bij Partybooth24 is snel en makkelijk. Vraag kosteloos een offerte aan en geef alleen even de feestlocatie, datum en jouw wensen aan ons door! Wij gaan direct aan de slag om een fotohokje voor jou klaar te maken!

Er is een mogelijkheid om onze photobooth buiten te laten zetten, mits het Nederlandse weer dit toelaat. Wij komen de photobooth brengen, plaatsen en ophalen in Den Haag. Verder is het aan jullie om de mooiste foto’s te schieten! 

Zoek je naar een andere locatie? Geen probleem, wij leveren in heel Nederland! 

  • Huur een photobooth

    Waar moet de photobooth bezorgd worden?