Reset Password

Photobooth huren Achterhoek

18-02-2023 by uxico.dev

Wil je een photobooth huren in de Achterhoek? Dan zit je hier aan het juiste adres, Partybooth24 regelt een fotohokje voor jou Fotohokjes zijn al jaren bekend en vooral te vinden in winkelcentra, zodat men snel een kiekje kon schieten voor hun rijbewijs of paspoort. Momenteel zie je ze niet meer in het straatbeeld, dus des te leuker om een photobooth te huren! Niet voor stoffige oude foto’s met een witte achtergrond, maar om oeren hard los te gaan. Bekijk nu onze beschikbaarheid en maak jouw feest of evenement onvergetelijk!

Photobooth bruiloft

Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje in bijvoorbeeld Doetinchem, Winterswijk of Doesburg? Een photobooth op een bruiloft doet het altijd erg goed onder de gasten. Smartphones, Polaroids en onscherpe foto’s live op Facebook, Snapchat en Instagram zijn verleden tijd op jouw bruiloft met Partybooth24! Neem samen met jullie vrienden of familie plaats in het hokje, ga in de juiste pose en KLIK: een onvergetelijke foto op een gepersonaliseerde fotostrip!

Photobooth festival

Jouw bezoekers de vrijheid geven om crossende selfies, karaoke momenten en samen gekke groepsfoto’s te maken? Met onze photobooths kunnen bezoekers op een creatieve manier meer klanten naar je club, bar of festvial trekken. Personaliseer de fotostrip met een # voor social media. Onze festival photobooths bieden verschillende achtergronden, props en filters voor nog meer plezier voor alle bezoekers. 

Photobooth props en backdrops

Met de meegeleverde photo props en de zelf te kiezen backdrops maak je onze photobooth nog leuker. Poseer met de figuurtjes die bevestigd zijn aan houten stokjes en laat deze props nog meer ‘fun’ toevoegen aan jouw pose. Brillen, snorren, hoedjes noem maar op, niks te gek! Met onze photobooth zul je veel plezier hebben.

Huur direct een fotohokje bij Partybooth24

Een fotohokje huren bij Partybooth24 is snel en makkelijk. Vraag kosteloos een offerte aan via de formulieren naast elke pagina. Geef de feestlocatie, de datum en jouw wensen aan ons door. Wij gaan direct aan de slag om te bekijken of een fotohokje huren mogelijk is op het aangegeven moment.

Er is een mogelijkheid om onze photobooth buiten te laten zetten, mits het weer dit toelaat. Wij komen de photobooth brengen, plaatsen en ophalen. Verder is het aan jullie om de mooiste foto’s te schieten! 

  • Huur een photobooth

    Waar moet de photobooth bezorgd worden?