Reset Password

Photobooth huren bruiloft

01-08-2023 by Stijn Krijnen

Gaan jullie trouwen? Van harte gefeliciteerd! De bruiloft is een onvergetelijke dag, waar zowel de bruid en bruidegom als de gasten naar uitkijken? Willen jullie deze grote dag op een unieke manier vastleggen? Huur een photobooth voor jullie bruiloft en leg onvergetelijke momenten vast met de mensen die jullie liefhebben. 

Photobooth bruiloft

Het huren van een photobooth is iets dat de laatste jaren erg populair is op bruiloften. De photobooth op je bruiloft is leuk voor jong en oud en vermaakt jouw bruiloft gasten. Wij van Partybooth24 leveren de photobooth voordat het feest begint, zodat de photobooth en bijbehorende props klaar staan voordat de gasten arriveren. Jullie bepalen zelf waar de photobooth komt te staan en of deze gedurende de dag al op de locatie staat of pas ’s avonds tijdens het avondfeest geïnstalleerd dient te zijn. Onze medewerkers installeren de photobooth snel en zorgvuldig, waardoor het bruidspaar zorgeloos kan genieten van hun grote dag.

Fotoprops bruiloft

Bij het huren van een photobooth voor jullie bruiloft worden fotoprops standaard meegeleverd. Deze fotoprops geven een must-have bij het gebruik van een photobooth en geven extra plezier aan de uitstraling van de foto’s. Hebben jullie specifieke wensen voor de fotoprops op jullie bruiloft? Neem contact met ons op, wij denken graag met jullie mee om jullie grote dag onvergetelijk vast te leggen middels een photobooth.

Photobooth fotostrips

De photobooth schiet kort achter elkaar foto’s van jullie bruiloft gasten. Deze foto’s worden direct door de photobooth geprint. De fotostrips waarop de foto’s worden geprint zijn gratis te personaliseren naar jullie ontwerp. Verwerk jullie trouwuitnodiging in de fotostrips of vermeld de naam van de bruid en de bruidegom en de trouwdatum.

Photobooth gastenboek

De mooiste herinneringen van jullie dag worden op een foto vastgelegd. Laat jullie gasten een foto nemen en vervolgens de fotostrips in jullie gastenboek plakken met een leuk tekstje erbij. Jullie als bruidspaar hebben hierdoor direct de mooiste herinneringen van jullie grote dag verzameld.

Fotostips bedankje bruiloft

Fotostrips als het bruiloft bedankje. Jullie gasten gaan na een onvergetelijke avond naar huis met een tastbaar en waardevol aandenken. Even wat anders dan de standaard bruiloftsbedankjes als de snoep hartjes. Wist je dat je ongelimiteerd kunt printen? Wel zo handig wanneer een foto mislukt en er voor jullie als bruidspaar geen verborgen bijkomende kosten zijn.

Partybooth24 photobooth bruiloft

Op onze website Parthybooth24 vind je diverse pakketten voor het huren van een photobooth op jullie bruiloft. Bekijk onze fotobooth pakketten eens of neem vrijblijvend contact met ons op. Samen met het bruidspaar gaan wij voor het vastleggen van een onvergetelijke dag.

vintage Photobooth huren buiten bruiloft
  • Huur een photobooth

    Waar moet de photobooth bezorgd worden?