Reset Password

Your search results
12-06-2024

Hoe kies je de juiste photobooth

Het kiezen van de juiste photobooth voor je bedrijfsevenement is meer dan alleen een leuke toevoeging; het is een strategische beslissing die de algemene ervaring van je gasten kan verbeteren en aansluit bij de doelen en thema’s van je evenement. Hier zijn 5 tips om de perfecte photobooth setup te kiezen voor jouw feest.

Photobooth huren Arnhem met props

Tip1: Begrijp de sfeer van je evenement

Voordat je een photobooth kiest, is het belangrijk om de sfeer en het thema van je evenement goed te begrijpen. Elk feest is anders. Bij een intieme bruiloft wil je een mooi schattig hoekje creëren terwijl we aan zouden raden bij een groot bedrijfsfeest of een verjaardag het gek te maken. Zo heeft elke photobooth zijn eigen unieke vibe. Door de sfeer goed te begrijpen, kun je een photobooth selecteren die naadloos aansluit bij de stijl en de verwachtingen van je gasten.

Voor een formeel gala zou een elegante photo booth met luxe props en achtergronden perfect zijn, terwijl een meer casual bijeenkomst leuker kan zijn met een ontspannen, kleurrijke setup die gebruik maakt van grappige accessoires en levendige achtergronden.

Photobooth huren Basis

€ 299,- (Incl. 21% btw)

 • Onbeperkt foto’s printen
 • 24 uur huren
 • Maatwerk fotostrip
 • Installatie en afbouw door een van onze medewerkers
 • Bezorging door heel Nederland
photobooth

Photobooth huren Medium

€ 349,- (Incl. 21% btw)

 • Onbeperkt foto’s printen
 • Props
 • 24 uur huren
 • Maatwerk fotostrip
 • Installatie en afbouw door een van onze medewerkers 
 • Bezorging door heel Nederland
 • Foto’s digitaal toegestuurd
photobooth

Photobooth huren Uitgebreid

€ 449,- (Incl. 21% btw)

 • Onbeperkt foto’s printen 
 • Props
 • 24 uur huren 
 • Maatwerk fotostrip
 • Installatie en afbouw door een van onze medewerkers
 • Bezorging door heel Nederland
 • GIF’s opnemen 
 • Foto’s digitaal toegestuurd
 • Foto’s vaker afdrukken 
 • Luxe achtergrond inbegrepen

Tip 2: Bepaal de grootte van het evenement

De grootte van je evenement is ook belangrijk bij het kiezen van de juiste photobooth. Dit beïnvloedt niet alleen het type photobooth dat je kiest, maar ook hoe je deze gaat inzetten om iedereen een kans te geven om plezier te hebben.

Voor kleinere bijeenkomsten kan een enkele compacte photobooth voldoende zijn. Deze kleinere fotobooths zijn makkelijk te plaatsen in beperkte ruimtes en zijn perfect voor intieme settings waarbij iedereen meerdere keren kan genieten van de photobooth.

Bij grotere evenementen, zoals bedrijfsfeesten, beurzen, of grote bruiloften, kun je overwegen om meerdere of uitgebreide photobooths op te stellen waar meerdere mensen gebruik van kunnen maken. Hierbij krijg je ook meer funcites, zoals het opnemne van een GIF i.p.v. alleen foto’s.

Door de grootte van het evenement goed in te schatten, zorg je ervoor dat de photobooth ervaring goed aansluit bij de behoeften van je gasten. Zo voorkom je dat mensen lang moeten wachten of de leuke interactie met de photobooth missen.

Tip 3: Kies een passend thema

Het kiezen van het juiste thema voor je photobooth is essentieel om je evenement nog specialer te maken. Bij Partybooth24 bieden we een breed scala aan backdrops die elk evenement kunnen verlevendigen, of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardagsfeestje.

Thematische achtergronden: Een elegante of juist grappige achtergrond op elke foto. Kies uit verschillende backdrops bij het huren van jouw photobooth. Een effen achtergrond voor rust, of een feestelijke, kleurrijke backdrop die vrolijkheid ademt. Onze backdrops zijn ontworpen om gemakkelijk aan te sluiten bij de sfeer en stijl van jouw evenement.

Fotostrip templates: Naast backdrops, bieden wij ook aanpasbare fotostrip aan. Deze templates variëren van eenvoudige dubbele fotostrips tot uitgebreide postcards met ruimte voor meerdere foto’s en informatie. Afhankelijk van het evenement kun je kiezen voor een template die meer of minder ruimte biedt voor tekst en afbeeldingen.

Aanpasbare fotostrips: Voor een echt unieke ervaring bieden we de mogelijkheid om je eigen fotostrips volledig aan te passen. Van de lay-out tot de kleuren en de tekst, alles kan aangepast worden om perfect aan te sluiten bij je evenement. Voeg je bedrijfslogo toe op de fotostrip, of juist een speciaal thema van je uitnodiging, alles is mogelijk.

Leuke photobooth props: Elke photobooth wordt geleverd met een set props die zijn afgestemd op het thema van je evenement. Deze props zorgen niet alleen voor extra plezier en interactiviteit, maar versterken ook de thematische ervaring van je gasten.

Het kiezen van het juiste thema voor je photobooth kan echt het verschil maken voor de uitstraling van je evenement en de tevredenheid van je gasten. Neem contact met ons op om jouw photobooth-ervaring te plannen en laat ons helpen om je evenement onvergetelijk te maken!

Tip 4: Denk aan logistiek

Bij het plannen van een evenement met een photobooth moet je ook nadenken over de logistieke aspecten, vooral waar je de photobooth het beste kunt plaatsen op de locatie. Hier zijn enkele tips om de ideale plek voor je photobooth te kiezen:

 1. Zichtbaarheid: Zorg ervoor dat de photobooth op een opvallende plek staat waar alle gasten deze gemakkelijk kunnen vinden. Een goede zichtbaarheid verhoogt de interactie en zorgt ervoor dat meer gasten gebruik maken van de photobooth.

 2. Toegankelijkheid: Kies een locatie die toegankelijk is voor alle gasten, inclusief mensen die minder mobiel zijn. Vermijd het plaatsen van de photobooth op plekken waar gasten trappen moeten gebruiken of waar het te krap is.

 3. Verkeersstroom: Plaats de photobooth in een gebied waar veel verkeer is, maar zonder dat het de doorstroming van het evenement verstoort. Een plek in de buurt van de bar of de dansvloer kan een goede keuze zijn, omdat deze gebieden meestal veel bezocht worden.

 4. Lichtomstandigheden: Controleer de lichtomstandigheden in het gebied waar je de photobooth wilt plaatsen. Goede verlichting is cruciaal voor kwalitatief hoogwaardige foto’s.

All-in service van Partybooth24

Bij Partybooth24 hoef je je geen zorgen te maken over de logistiek rondom de photobooth. Onze all-in service omvat:

 • Levering: Wij bezorgen de photobooth direct op de locatie van je evenement.
 • Installatie: Ons team zorgt voor een professionele installatie van de photobooth.
 • Afbraak: Na afloop van het evenement zorgen wij ook voor de afbraak en het meenemen van de photobooth.
 • Begeleiding: Onze medewerkers kunnen ter plaatse blijven om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en om assistentie te bieden aan je gasten.

Door voor onze all-in service te kiezen, kun je zorgeloos genieten van je evenement terwijl wij alles regelen omtrent de photobooth. Neem contact op met ons om de details van je evenement door te spreken en laat ons de perfecte oplossing voor jouw behoeften organiseren!

Tip 5: Lees recensies

Voordat je een photobooth huurt, lees recensies van eerdere klanten. Dit geeft je inzicht in de kwaliteit van de service. Goede verhuurbedrijven tonen klantbeoordelingen op hun website. Bekijk ook Facebook, Instagram, en Google Reviews voor ongefilterde meningen. Vraag het bedrijf naar referenties van eerdere evenementen. Let op opmerkingen over de kwaliteit van foto’s en klantenservice. Vergelijk meningen van verschillende bronnen om een compleet beeld te krijgen. Goed geïnformeerde keuzes zorgen voor een succesvolle toevoeging aan je evenement.

Hoe werkt een photobooth?

1. Stap voor de camera

Neem plaats voor de camera met vrienden, familie of collega’s. 

2. Poseren en lachen

Neem de leukste poses aan en maak plezier met leuke photobooth props terwijl de foto’s gemaakt worden.

3. Klik om de foto te maken

Klik op de touch-screen knop om een serie foto’s te maken en wacht op de flits van de vintage photobooth camera.

4. Foto’s worden geprint

Na de fotosessie van 3 foto’s worden de foto’s direct afgedrukt op een fotostrip. Bekijk direct de foto’s op de fotostrip!

Weet jij al welke photobooth het beste bij jou past? Vul hieronder het formulier in en check direct de beschikbaarheid voor het huren van jouw photobooth bij Partybooth24!

Vraag meer informatie op over de photobooth

Voor telefoon of whatsapp hebben we jouw telefoonnummer nodig.
Category: Uncategorized
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 • Huur een photobooth

  Waar moet de photobooth bezorgd worden?